Workshops voor kinderen en jongeren in Leiden en Warmond

Zangeres Ester van Hees, percussionist Tjeerd Klapwijk, fluitist Ronald Snijders en trombonist Joseph Bowie geven in Leiden workshops aan kinderen.

Deze gratis workshops – mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden – in samenwerking met Stichting Ondernemend (SOL) Leiden, onder de vleugels van Mu6 Rijnland.

Gemeente Leiden
SOL, Samen Ondernemend Leren in Leiden
MU6

Esther van Hees woont in Amsterdam, is docente zangtechniek aan het Conservatorium van Paramaribo en specialiseerde zich in muziekeducatie. Woensdagmiddag 28 april gaf zij in buurtcentrum De Mors in Leiden workshops voor een 20 kinderen. De opkomst was groter dan verwacht

Dit gebeurde 6 mei ook percussionist Tjeerd Klapwijk. Hij gaf die dag twee workshops in buurtcentrum De Mors in Leiden. Ouders en verzorgers mochten vanwege de coronamaatregelen nog niet meedoen.

Fluitist en componist Ronald Snijders, percussionist & gamelanspeler Bente Olie en trombonist Joseph Bowie gaan ook met kinderen en jongeren aan de slag. Deze zomer en in het najaar even goed in Theater Het Trefpunt in Warmond.